Voitolla ja tappiolla joulun viettoon

19.12.2021 12:40

KeBa pelasi joulukuun turnauksensa eilen Tuusulan Salibandyhallilla. Pelit tulivat myös hallin striimistä, mikä on myös jälkikäteen katsottavissa linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=3K2wyc9z9g8

Blackbirds III - KeBa 3-4

Aamun ensimmäisessä vastassa vajaalukuinen BBU III. Pelin kuva alusta loppuun samaa eli KeBan näennäistä pyöritystä, laadukkaita maalipaikkoja välttäen. Näin ollen saatiin pelistä tehtyä tiukka ja jopa tappion mahdollisuus roikkui ilmassa vastustajan käyttäessä harvat paikkansa laadukkaasti hyväkseen. Tasaisessa sarjassa tärkeät pisteet.

KeBa - Helsinki United III 3-8

Vastassa entistä IHS:n porukkaa, paljon kakkosessakin menestyneitä pelaajia. Sarjan laadukkaimpia nippuja. Ja vaikka heitäkin oli alle kaksi kentällistä meidän melkein kolmea vastaan, emme pystyneet tätä hyödyntämään missään vaiheessa ottelua. Vastustajan terävät hyökkäyssommittelut ja laukaukset olivat myrkkyä useita hienoja pelastuksia tehneen Arton maalilla ja toisessa erässä tuloksellisesti revennyt ottelu oli ratkennut. Hienona asiana viimeisen erän voitto. Selkeä tappio pelissä, jossa olisi pitänyt pystyä huippuesitykseen, jos pisteitä olisi mielinyt. Tällä kertaa ei pystytty.

 

Nyt hiljennytään joulun viettoon ja vaikka treenit pyörivätkin myös pyhinä niin pelien kimppuun päästään seuraavaksi vasta 15.1.2022 jolloin pelataan Campossa. Ellei muuttujia tule.

Nyt hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille KeBan hengessä mukana olijoille!