Tuusulasta tuomisina rutiinivoitot - nousukarsintapaikka varmistui!

21.3.2023 17:44

Toimituksen lomaillessa raportti hieman viiveellä, pahoittelut.

Lauantaina 11.3 pelattiin Tuusulassa runkosarjan toiseksi viimeisin turnaus. Sarjan alapään joukkueista KeBa otti rutiininomaiset voitot. Pelit toisitvat toisiaan; pallonhallinta isosti KeBalla, samoin maalipaikkoja syntyi liukuhihnalta. Viimeistelytehokkuus oli vaihtelevaa, mutta riittävää. Samaa voi sanoa myös puolustuspelistä - ajoittain pelattiin mallikkaasti, mutta vapaahetkiä mahtui joukkoon liikaa. Näistä vastustajatkin sitten rokottelivat aina silloin tällöin. Kuten todettu, riittävä riitti näissä peleissä.

KeBa - RuSa 8-4

AC 68 - KeBa 4-7

Samalla tämä tarkoittaa sitä, että KeBa sementöi paikkansa 15.4 pelattavissa kolmosen nousukarsinnoissa, sillä takanamme tulevaan Kislaan piste-ero on neljä pistettä ja olemme voittaneet molemmat keskinäiset ottelut. He eivät siis voi enään nousta ohitsemme. Samalla on ilmiselvää, että myöskään KeBalla ei ole enää saumoja lohkovoittoon. Toki teoriassa on, koska piste-ero on myös sarjajohtaja ErVi Hombresiin neljä pistettä ja viimeisessä runkosarjan turnauksessa 2.4 pelaamme vielä heitä vastaan. Tosiasia kuitenkin on, että tässä pelissä tarvittaisiin kolmen maalin voitto, jonka lisäksi ErVi Hombresin pitäisi - anteeksi kielenkäyttöni - ryssiä sarjajumbo BK Bärsiä vastaan. Tietysti kertoimet KeBan lohkovoitolle ja sitä kautta suoralle nousulle olisivat varmasti kohdillaan eli ei muuta kuin vedot pystyyn..

Eli sävelet ovat selvät. 2.4 pelataan runkosarja pakettiin ja haetaan laadukasta viisikkopeliä karsintoja ajatellen. Samalla saamme testattua tasoamme kahta lohkon kärkipään jengiä vastaan. Sitten 15.4 peli on selkeä - pitää voittaa toisen lohkon kakkonen ja kolmosdivarissa 8. sijoittunut jengi. Tappiolla homma jatkuu nelosessa.

Kevät on urheilijan parasta aikaa!