Toinen sarjaturnaus lauantaina 17.10 Campossa Vantaalla (päivitetty 16.10)

14.10.2020 19:50

Nopeasti kuluu pari viikkoa pelien välissä, sillä jo lauantaina ollaan uudestaan askissa. Kyseessä on vastuuturnauksemme Vantaan Campo Sportissa (Latukuja 4, 01280 Vantaa), mikä tarkoittaa sitä, että ohjelmassa on aamupeli ja iltapeli.

Ensimmäisessä turnauksessa nähdyn sekä tulosten ja kuulopuheiden perusteella kyseessä on todennäköisesti lohkon kaksi kovinta vastustajaamme. Pääsemme siis kunnon testiin... sen verran taustoilta paljastettakoon, että tämän hetken tiedon mukaan olisimme saamassa varsin laajan rosterin lauantaiksi kasaan... 

Tervetuloa seuraamaan KeBan otteita lauantaina:

klo 10 SSB - KeBa

klo 19 KeBa - US Tähti

 

Muistakaa suojautua tartuntataudeilta, etenkin tapetilla olevalta koronalta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vain maskin kanssa katsomoon, kiitos!

 

PS. Nyt on uudet peliasut!


PÄIVITYS 16.10: Hallituksen suosituksiin nojautuen, Suomen Salibandyliiton päättämänä, nämä ottelut pelataan tyhjille katsomoille! Onni onnettomuudessa on se, että otteluihimme on ilmainen sisäänpääsy, niin emme joudu rahanpalautuspuuhiin. Tämän hetken tiedon valossa on kuitenkin oltava onnellisia, jos huomenna kuitenkin päästään pelaamaan.