Siirtotakarajalla tapahtuu / Tällä viikolla pelataan!

15.2.2022 17:20

Salibandyliiton asettama pelaajasiirtojen takaraja kauden 2021-2022 osalta umpeutuu tänään 15.2.2022.

KeBa ei ole jäänyt sivustakatsojaksi siirtomarkkinoilla, sillä joukkueeseen mukaan liittyy viime vuosina useammassa kakkosdivariporukassakin mukana nähty Antti Kemppinen. Lempinimeä Kepo totteleva pelimies on ollut alkukauden peleistä sivussa, mutta kyllähän hyvä diili huippuporukasta aina sytyttää pelimiehen kentälle. Jännitettäväksi jää, mikä on Kepon pelivire ja että nähdäänkö mies kentällä jo sunnuntain peleissä?

Ai niin, tosiaan! Sunnuntaina pelataan. Joulukuussa alkaneet koronasulut on taas toistaiseksi selätetty ja pelit pääsevät jatkumaan alkuperäisen ohjelman mukaisesti. Yleisörajoituksetkin poistuivat, joten tervetuloa seuraamaan sunnuntaina kotiturnaustamme Vantaan Campo Centeriin. Luvassa mielenkiintoiset pelit niin sarjakärki Hawks III:sta kuin treenivastustajaamme SBS Graniittia vastaan.

Tervetuloa seuraamaan otteitamme su 20.2 Campoon:

Klo 10 KeBa - Hawks III

Klo 19 SBS Graniitti - KeBa
 

Koronasulkujen takia väliin jääneille kahdelle turnaukselle ollaan etsimässä uusia päivämääriä keväälle liiton toimesta. On siis mahdollista, että kausi päästään pelaamaan kokonaisuudessaan loppuun asti. Jännitettävää siis vielä riittää!

Liiton sivuilla otteluohjelmamme (sekä muut tilastot löytyy kliteki klikkailemalla):

Suomen Salibandyliitto ES M4D Lohko 8: KeBa ottelut