Pari turnausta myöhemmin

24.11.2021 14:09

30.10.2021 pelattiin toinen sarjaturnaus Campossa.

Sarjan kovimpiin joukkueisiin lukeutuva Hawks III oli nuori ja vahva joukkue, joka hallitsi ottelun alkupuolta. Lopussa KeBa kampesi tasoihin kolmen maalin takaa ja lopputuloksena ottelusta Hawks III - KeBa oli lopulta 6-6 tasapeli.

Toisessa ottelussa vastaan asettui hyvin vajaalukuinen vastustaja PakVi. KeBa otti heti ohjat käsiinsä, mutta viimeistelyn tökkiessä ja vastustajan veskarin loistaessa lukemat pysyivät säädyllisinä. Ottelusta kuitenkin ansaittu voitto 5-2 lukemin KeBalle.

20.11.2021 oli sitten kolmannen turnauksen vuoro AC Ruskeasuolla.

Ensimmäisessä pelissä vastassa LoL. KeBa oli ensimmäisessä erässä pelillisesti niskan päällä, mutta maalit teki vastustaja vastaiskuista/menetyksistä. Toisessa erässä tulosta saatiin myös toiseen päähän ja tasatilanteessa 2-2 kolmanteen erään. Vastustaja rankaisi armotta muutamasta saamastaan paikasta ja pääsivät 4-2 johtoon. Lopussa saadut ylivoimat tuottivat yhden kavennusosuman, mutta pisteet ottelusta lopulta LoLlille lukemin 3-4.

Toisessa pelissa vastaan asettui rakas treenivastustajamme SBS Graniitti. Laadukkaat maalipaikat olivat ottelussa kortilla, sillä pieni kenttä ja välillä painiksikin mennyt tuomiolinjaus johti siihen, että tilaa ei ollut oikein missään. Vallinneilla olosuhteilla Graniitti oli vahvempi ja teki vähemmän virheitä siinä, missä KeBan pelaaminen oli kauttaaltaan kovin nuhaisan oloista. Graniitin päästyä kolmen maalin johtoon ja useamman kerran ylivoimalle alkoi työ olla liian suuri. Lopussa tehty kavennusmaali jäi siis kosmeettisesti ja Graniitille kirjattiin voitto lukemin 1-3.

Seuraavan kerran pelataan joulun alla, siihen on onneksi vielä aikaa.