Nousukarsinnoissa tiukat väännöt - rinta pystyssä kevään viettoon!

16.4.2023 19:08

M3D-nousukarsinnat pelattiin la 15.4 AC Kaarelassa.

Ensimmäisen vaiheen ottelussa oli vastassa SB-Pro. Tasaisen ottelun ja tiukkojen vaihdeiden jälkeen voitto KeBalle lukemin 3-1. Voiton takuumiehinä "kakkoskenttä", mv Arto Matikainen ja oman maalin tolpat. Ja näin pääsylippu toisen vaiheen otteluun, minkä tulos määrittää suoraan kauden onnistumisen.

Toisen vaiheen ottelussa vastassa M3D-lohkossaan kahdeksanneksi sijoittunut SaVe. Tiukkojen vaiheiden, molempien johtoasemien, lukuisien jäähyjen, tiukan painimisen ja pienen rottailunkin totaalilopputulemana 5-6 tappio, mikä tietää joukkueen pelioikeuden pysymistä nelosdivarissa (ellei kabinettipäätöksiä tapahdu :D).

Joukkue taisteli karsinnoissa hyvällä asenteella ja logolle pelaamista oli ilo katsoa. Viisikkopeli toimi tosipaikassa mainiosti ja peleistä jäi - luonnollisesti viimeistä niukkaa tappiota lukuunottamatta - varsin hyvä maku oman joukkueen toiminnasta ja iskukyvystä, joten kesälomille voidaan jokainen siirtyä rinta pystyssä. Varmasti parannettavaakin jäi monessa asiassa, mutta kylmä fakta on, että tällä panostuksella sai juuri tämänlaisen tuloksen.

 

Nyt puhallellaan hetki tätä ja sitten alkaakin tulevan suunnittelu. Varmasti jokunen paikka joukkueessa on auki niin kentälle kuin maalin suullekin ensi kaudeksi, joten jos nousujohteista historiaa rakentava mainiosti taustansa hoitava alasarjajoukkue on hakusessa niin olehan ihmeessä koodeissa sivustolta löytyviin yhteystietoihin tai joukkueen Facebookissa ( https://www.facebook.com/KeBasalibandy ). Treenit jatkuu kesäkuun loppuun asti näillä näkymin tiistaisin ja torstaisin Campossa!