Lokakuun pelit paketissa

25.10.2023 12:36

Sunnuntaina 1.10.2023 pelattiin sarja-avaus, mutta kuten urheilussa tyypillistä, tappiopeleistä ei tule raporttia tai se tulee reilusti myöhemmin. Tässä nyt kuitenkin.. Luulimme avauspelissä pelaavamme lohkojaon mukaisesti Jokerit Teamia / Jokerit Unitedia vastaan, mutta pelasimmekin Helsinki Unitedin jotain jengiä vastaan. Liekö tästä mennyt pasmat sekaisin, sillä ottelusta napsahti 1-5 käkeen varsin hyvästä väännöstä huolimatta varsin laadukasta vastustajaa vastaan.

Hauskana kuriositeettina se, että vastustajan maalilla pelasi Riku, joka tunnettiin aikanaan lahjakkaana kebalaisena salibandyjuniorina, silloin kentän puolella. Nyt sitten kyykytti meitä maalillaan.

Lauantaina 21.10.2023 palattiin Kuningas Kolmosen pariin, kun Arena Center Myllypuron pääkentällä KeBaa vastaan asettui Jokerit, tällä kertaa ihan oikeastikin.

KeBa saapui peliin isolla rosterilla ja oli valmiina pelaamaan alusta asti! Pelin ensimmäisellä minuutilla KeBa pääsi ylivoimalle ja ylivoima piteni vielä 2min kun rangaistu Jokeri-pelaaja hyppäsi kentälle kesken rangaistuksen. Ylivoima jäi kuitenkin vaisuksi hyvistä yrityksistä huolimatta ja hetkeä myöhemmin Jokerit teki ottelun avausmaalin ja siirtyi 1-0 johtoon.

Alle minuutti Jokereiden maalin jälkeen KeBa tuli tasoihin Kristian Rädyn maalilla ja hetkeä myöhemmin mäkikotka Janne Ahonen siirsi KeBan johtoon komealla laukauksella puolesta kentästä!

Toisessa erässä oli KeBan vuoro istua jäähypenkillä ja ensimmäisellä alivoimalla Jokerit tulikin tasoihin. Toisella alivoimalla KeBa sai kuitenkin rangaistuslaukauksen, josta Jere Anttila kikkasi Jokerivahdin kebabkioskille ja KeBa oli taas kuskin paikalla, tilanne 2.erän jälkeen 3-2.

Kolmannessa erässä päästiin harjoittelemaan 4v4 peliä, kun molemmilta joukkueilta pääsi pelaajat istumaan vielä kertaalleen jäähyaitioon. Muutama minutti ennen loppua molemmat Kristian Kärkkäinen ja Esa Wicklund toimittivat lyhyen ajan sisään pallon maaliin ja KeBa siirtyi jo 3maalin johtoon. Jokerit sai vielä 12 sekuntia ennen loppua maalin, mutta KeBa voitti tätä kauneusvirhettä lukuunottamatta kypsän lopun turvin 5-3!

Tuure Greus debytoi KeBan maalilla ja samalla ensi kertaa miesten peleissä upeasti! 14 torjuntaa ja torjuntaprosentti 82,35%, kyllä noilla tilastoilla kelpaa hymyillä!