KeBan kapteenisto kaudelle 2021-2022 valittu

26.9.2021 17:01

Viimeisetkin kauteen valmistelevat päätökset on saatu tehtyä, kun KeBa on valinnut kapteeniston alkavalle kaudelle.

Kapteeniksi joukkue on valinnut Nico Niskasen. Joukkueen junioriosastoa edustava Niskanen on uudelleen perustetun KeBan seurahistorian toinen kapteeni, joka perii kapteeninnauhan Aleksi Partaselta. Nuori mies johtaa esimerkillään, ja on sanavalmis kaveri joka nostaa joukkueen viihdearvoa, sekä joukkueen sisäisesti, mutta myös pitää huolen siitä että yleisöllä ja vastustajilla ei tylsää kentällä tule.

Varakapteeneiksi valittiinkin sitten vähän rotevampaa osastoa, kun joukkue äänesti Joona Kimingin ja Kasimir Rauduksen varakapteeneiksi. Molemmat herrasmiehet ovat äärimmäisen tärkeitä palasia joukkueelle, ja esimerkillään antavat tulitukea Niskaselle. Molempia pelaajia yhdistää ohittamaton olemus kentällä (tietäjät tietää), sekä karismaattinen asenne yleisesti elämään ja salibandyyn. Timanttinen porukka siis kasassa pitämässä ryhtiä joukkueen tekemisessä.

Kapteenisto kaudelle 2021-2022:

#88 Nico Niskanen (C)
#44 Joona Kiminki (A)
#4 Kasimir Raudus (A)

 

Tämän kolmikon johdolla siis astellaan parin viikon päästä koittavaan sarja-avaukseen!

Yleisörajoituksetkin ovat hälvenneet, joten lämpimästi tervetuloa seuraamaan 4. divarin avausta sunnuntaina 10.10.2021 upouuteen Arena Center Kaarelaan!