KeBa aktiivinen siirtomarkkinoilla - tsekkaa rosteri!

14.8.2021 17:56

Näin koulujen alkamisen kunniaksi on aika valottaa hieman KeBan sopimustilannetta, mikä on luonnollisesti rakentunut pitkin kesää. Kuten kaikki joukkueet, on KeBakin koittanut nuolla kermat kakun päältä ja voi pojat - ihan kivasti on onnistuttukin tässä.

 

Joukkueen maalin suulle leveyttä tuo Verna Viitanen. Harri Härkösen jatkaessa Markus Kortesojan toiverooli voi pian täyttyäkin: "Haluan olla nelosveskari. Toivottavasti veskariosasto täydentyy vielä yhdellä niin minun ei tarvitse kaivaa kamoja kaapista kertaakaan kauden aikana" toteaa Make. Yksi paikka kvartetissa on siis vielä neuvottelun alla.

Kenttäpelaajapuolella uusina niminä joukkueeseen saapuvat Nico Niskanen, Joel Kupari ja Janne Ahonen. Näitä kaveruksia yhdistää jokin muukin kuin saapuminen KeBaan - nimittäin monipuolinen lajinäkemys muistakin salibandyyn liittyvistä rooleista tätä sen tarkemmin avaamatta. Nokkelimmat kuitenkin hoksaavat joukkueen viihdearvon kasvavan tästä syystä entisestään..

Myös useampi jatkosopimus on sorvattu kesän aikana, tsekkaa tilanne alta.

Sen sijaan aiemmin julkistetun Topi Huotarin tilanne on edelleen avoin hänen saadessaan näyttöpaikan hieman kovemmista ympyröistä. Nähtäväksi jää miten käy..

Joukkueesta on myös poistunut muutama pelimies, sillä Joonatan Myllyntaus, Leevi Polttila ja Miika Sipilä eivät jatka joukkueen matkassa. KeBa haluaa kiittää näitä pelaajia panoksestaan seuran taipaleen alkumatkalla! Myös Petri Nieminen siirtyy pelaavasta rosterista treenivahvuuteen.

Mainittakoon vielä, että neuvottelut ovat kesken muutaman pelimiehen kanssa ja että joukkueeseen otetaan edelleen näytille kiinnostuneita pelureita. Tavoite on riittävän laaja rosteri, jotta homma sujuu mutkitta.

Tällä hetkellä kokoonpano näyttää tältä:

Harri Härkönen (MV)
Verna Viitanen (MV)
Markus Kortesoja (MV)
Santtu Turunen
Kasimir Raudus
Esa Wicklund
Juuso Koski
Markus Saks
Tuomas Tommila
Joonas Hyrsky
Aleksi Tähkänen
Joona Koski
Mika Liikala
Kristian Kärkkäinen
Aleksi Partanen
Joona Kiminki
Kristian Räty
Nico Niskanen
Joel Kupari
Janne Ahonen