KeBa aateloi Santtu Turusen kunniajäseneksi

19.8.2023 13:13

KeBa ry:n hallitus päätti kauden 2023-2024 aluksi toteuttaa klassisen kunnianosoituksen pitkäaikaiselle jäsenelleen Santtu Turuselle nimittämällä hänet seuran kunniajäseneksi.

Santtu on ollut esiseuramme, alkuperäisen KeBan toiminnassa mukana alusta saakka eli vuodesta 2002 alkaen. Pelaamisen lisäksi Santtu on toiminut taustoilla seuran hallitustyössä moninaisia projekteja hoitaen mm. silloisen oman hallin Keski-Uusimaa Areenan / Klondyken perustamisessa ja pyörittämisessä. Nyky-KeBassakin Santtu on ollut keväästä 2020 eli alusta asti mukana autellen mm. varusteisiin liittyvissä hankinnoissa.

Santun arvokas duuni kentällä ja kentän ulkopuolella ansaitsee siis ensimmäisenä historiassa tulla huomioiduksi kunniajäsenyydellä. Joukkueen valmentaja ja hallituksen jäsen Esa Wicklund kommentoi tuoretta uutista: "Santun nimittäminen kunniajäseneksi lähti aloitteestani. Kesän ja kolmoseen nousun jälkeen näytti siltä, että Santun pelillinen rooli jäisi kapeaksi, joten mielestäni tämä on paras tapa kiittää Santtua tähän saakka antamastaan panoksesta seuran eteen niin kentällä kuin muutenkin joukkueen toiminnassa. Parasta tässä on se, että näin saamme myös jatkossa pitää matkassamme Santun legendaarisen olemuksen, huumorin ja hyvät suhteet joka paikkaan. Kuka tietää milloin pelataan yhdessä vielä ikistä KeBan nimissä."

Paljon onnea vielä kunniajäsen nro 1. Santtu Turunen (sulle kapteeni Santtu!)