Kauden suurin voitto

9.2.2024 13:35

KeBan vahva vuoden aloitus sai jatkoa myös helmikuussa

Otteluun lähdettiin luottavaisin mielin hyvän Indians III-ottelun jäljiltä, josta raavittiin yllätystasuri.

Avauserässä saatiin välittömästi kylmä suihku kun Pirates onnistui kolmesti ensimmäiseen kymppiin.
Avauserän loppuun KeBa kuitenkin osui kahdesti nopeaan tahtiin Kapteeni Virmasen ja Kimingin tekeminä ja erätauolle päästään kenttä tapahtumien perusteella oikeutetusti 2-3 pirateksen johdossa.

Toinen erä alkaa vahvasti KeBan saadessa tasoitettua pelin Ranskasta isolla rahalla takaisin saadun Mikael Fiemahen osuessa totuttuun tapaan.

Toisessa erässä nähtiin merkittävin hetki pelin kannalta kun Esa Wicklund osuu kahdesti kahteen vaihtoon ja saa oikeutetusti KeBan kahden maalin johtoon 5-3.

Riittävä suoritus kolmanteen erään ja vahvasti koko ottelun pelannut kakkoskentällinen jatkaa tehoilua jonka myötä turvallinen 9-4 voitto.

Muutama klisee, mitkä pätee erityisesti tähän peliin:

-Ketsuppipullo aukesi pelin loppua kohden kivasti

-"Pelattiin nousujohteisesti"

-Kaikki kolme kentällistä tehotilastossa plussan puolella ekaa kertaa tällä kaudella

Ottelun parhaaksi valittiin Joona Kiminki joka tällä erää viimeistä otteluaan KeBassa

Toinen vahva suorittaja oli Eemeli Saukkonen joka pelasi varman pelin maalilla kopaten 85,71% varmuudella

Sarjapelejä on jäljellä neljä ja tällä hetkellä KeBa majailee toiseksiviimeisenä eli putoamiskarsijan paikalla, tosin tasapisteissä viimeisenä olevien Jokereiden kanssa. Heitä vastaan pelaammekin seuraavassa tuplapelipäivän turnauksessa 25.2. Stay tuned.