Kauden 2023-2024 kapteenisto, olkaa hyvät!

22.9.2023 21:37

Kauden alku alkaa lähestymään, joten olemme siinä pisteessä, että on aika julkistaa KeBan kapteenisto kaudelle 2023-2024! 

KeBan kapteeniksi valittiin hyvän työmoraalin, pyyteettömän duunin, huikean johtajuuden ja hienojen peliesityksien perusteella Anton Virmanen! Anton pelaa ekaa kauttaan KeBassa, mutta vahvojen näyttöjen takia hänestä löytyi kapteeniainesta nopeasti. Esimerkillään kentällä Anton näyttää, millä mielellä kentällä pitää toimia. KeBan perinteisiin nojaten myös Antonilla on erotuomaritaustaa ja näin hän on vahva keskustelija ja argumentoija, jos/kun kentällä tulee tunteita herättäviä tilanteita ja kuumia keskusteluita oikeudenjakajien kanssa!

Varakapteeniksi valittiin Juuso Koski ja Kasimir Raudus. Juuso ja Kassu tietävät asian jos toisenkin lainvalvomisesta ja näin auttavat myös Antonia pitämään joukkueen ruodussa. Heiltä ei myöskään unohdu tsemppaaminen kun joukkue sitä kaipaa!

KeBan tuleva kausi ei kyllä kaadu kapteenistoon, se on varma! Tällä setupilla on hyvä lähteä kauteen ja ensimmäiseen peliin, joka pelataan 1.10 klo 16 Myllypurossa! 

Tsekkaa somesta kapteeni Anton Virmasen kommentit nimityksen jälkeen: Facebook / KeBa-salibandy