28.11.2022 21:00
Kollaasi 26.11.2022

Lauantaina 26.11 pelattiin Tuusulassa kauden neljäs turnaus.

KeBa - AC 68

Isolla kentällä peli lähti rullaamaan kivasti ja vähälukuinen vastustaja jäi jalalla jälkeen. Pitkään odoteltu ketsuppipullon aukeaminenkin tapahtui ja pelin ensimmäisen puolikkaan aikana taululle ladottiin lukemiksi 8-1. Sitten fokus hieman karkaili ja tekeminen meni vähän sellaiseksi höpöttelyksi - noh, sattuuhan näitä kun isosta johtoasemasta ei liiaksi ole vielä kokemuksia. Lopussa onneksi skarpattiin taas ja lyötiin muutamat reput lisää. Luvalla sanoen, tontteja olisi ollut laittaa tämä peli keskeytykseenkin, mutta tämmöistä tällä kertaa. Joka tapauksessa vakuuttava voitto lukemin 12-3.

EräViikingit Hombres - KeBa

Toinen peli olikin sitten lohkon kärkikamppailu ja ero edelliseen vastustajaan oli räikeä. Ensimmäinen erä selvittiin nolla-nollassa oikeastaan Arton huipputorjuntojen ansiosta. Tässä pelissä ei omien maalipaikkojen määrällä juhlittu, mutta toisen erän alkuun osui tehokas hetki. Ensin hienon riistopelin jälkeen Janne Ahosen tarjoilusta tyhjiin Kristian Rädyn toimesta ja hetkeä myöhemmin Joel Kupari laittoi kahteen-nollaan hienosta oman katkon jälkeisestä laukauksesta. Pelin puolivälin jälkeen tuomarin rupatellessa veskarimme kanssa sisäänlyönnin suunnasta vastustaja käytti paikan hyväkseen ja kavensi pelin tilanteeksi 1-2. Jätkät, aina hereillä!

Kolmas erä sisälsi draamaa kerrakseen. Taisteltu alivoima, muutama ruma kontakti vastustajalta, mitä ei kuitenkaan jäähyin noteerattu ja oman pään harhasyötön seurauksena tasoitusmaali vastustajalle. Erän puolivälin tienoilla rankkari meille vastustajan katkaistessa läpisyötön hyppy-pää-yhdistelmällä - tällä kertaa tuloksetta. Pelin loppuun heppoinen jäähy meille ja alivoimalla tietenkin oman pelaajan mailasta ihmepompulla omiin. Viimeinen sitten tyhjiin ja loppulukemiksi 2-4 tappio lopulta varsin hyvätasoisessa pelissä.

Tappion myötä piikkipaikka jäi ottamatta haltuun ja sarjaa jatketaan kakkostilalta. Nyt hetki huilia ja seuraavaksi pelataan vastuuturnauksen merkeissä joskus joulun alla kotiluolassa.