Isänpäivän turnauksesta zero poäng

17.11.2023 11:42

Sunnuntaina 12.11.2023 isänpäivän kunniaksi pelattiin kauden ensimmäinen kahden ottelun päivä Campossa. KeBaa vastaan asettui ensimmäisessä pelissä FBC Helsinki ja illan peliin Valtti.

KeBa saapui peliin totutusti laajalla rosterilla. Heti avaus minuuteilla KeBa pääsi ylivoimaa hieromaan, mutta tuloksetta. FBC Helsinki hyödynsi hyvin paikat ja ansaitulla 2-0 johdolla toiseen erään.

Toiseeen erään lähdettiin kovalla uskolla parempaan, mutta saatiin vain pahempaa. Paikkoja oli KeBallakin, mutta viimeistelyssä oli paljon parantamisen varaa. 6-0 kolmanteen erään lähtiessä.

Kolmannessa erässä jatkui sama kaava, myös jäähyjä tuli kolmesta ensimmäisestä vihellyksestä erän alkua rikkomaan. Erän ja ottelun kohokohta oli kuitenkin ajassa 43:06 kun Aleksi Partanen pujotteli miten halusi ja kavensi 10-1.

Lopputulos 11-1 ei jätä kuitenkaan jossitteluille varaa. Tuloksellinen pannukakku.

Toiseen otteluun lähdimme paljon paremmalla asenteella heti alusta alkaen. Avauserän jälkeen Tuomas Tommilan maalilla 1-0 edellä, vaikka paikkoja olisi ollut tosin useampaankin.

Toisessa erässä pääsi Valtti paljon paremmin pelaamaan myös pallolla ja onnistuivat kahdesti sen myötä. 1-2 kolmanteen lähtiessä.

Kolmannen erän alkuun KeBa pääsi heti tasoihin ajassa 33:33 Jere Anttila löytää hyvän poikkisyötön, josta Esa Wicklund laittaa varmasti pelin tasoihin 2-2. Valtti kuitenkin pääsee taas edelle ajassa 38:26 ja tästä alkaa armoton loppukiri KeBalla. Ajassa 44:55 KeBan pelatessa 6vs5 ryhtyi Valtin puolustus polvillaan torjumaan laukauksia ja 44:57 KeBa tasoittaa 3-3. Syystä tai toisesta tämän näkivät kaikki paitsi ne jotka voivat tulokseen vaikuttaa ja pisteet Valtille 2-3 tuloksin.

Hetki happea ja parin viikon päästä uusi yritys pisteidenmetsästykseen!